Presentatie Restaurant Menu vd maand Feestzaal Huwelijk Jaareinde Vacatures Contact

Menu van de Chef
Suggesties van de Chef

Vanaf heden ook terug fazant en hertenkalf verkrijgbaar!

 

Menu van de chef 



 

Hazenpastei met uienbconfituur, notensla en toast

of

Loempia van geitenkaas, notenslaatje en zoete stroop

of

Huisgemaakte garnaalkroketjes

---


Licht gebakken coquilles met
zalf van butternut pompoen

---

Hertenkalffilet 'grand veneur', appeltje van veenbessen, groene kool met spekjes
en verse kroketjes

---

Huisgemaakt vanille ijs met warme chocolade

of

Kaasbordje ( 3,00 supplement)

 

 

Menu per tafel aub
menu met 2 voorgerechten : 60,00 per persoon
menu met 1 voorgerecht: 49,00 per persoon
 

 


 

 


Suggesties van de Chef

Voor- / hoofdgerecht
-   Loempia van geitenkaas met zoete stroop en notenslaatje     16.00  / 22.50
-   Licht gebakken coquilles met zalf van butternut pompoen  20.00  / 28,50
-   Hazenpastei met uienconfituur, notenslaatje en toast  15.00  
- Fazant 'fine champagne', groene kool met spekjes, appeltje met veenbessen en verse kroketjes 24.00  
- Filet van hertenkalf 'grand veneur', groene kool met spekjes, appeltje met veenbessen en verse kroletjes 28.00  
Dessertsuggestie:
- Moelleux van chocolade en ijsje van vanille in het huis gemaakt 10.00  
- Bordje met 4 verfijnde kazen (dessert) 12.00  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, dan kan een cadeaubon van "De Grote Stove" de ideale oplossing zijn !